heipparallaa vaan, täällä ollaan.

koko aamupäivä tämän blogin luomiseen menikin. aamulla iski sellainen inspis, että tänään kirjoitellaan jotain. kuulokkeista kuuluu neon trees - animal, uusi lempikappaleeni :o)

ja mitäköhän tuota kirjoittelis.. päässä pyörii taas miljoona asiaa. pitäis ruokaa alkaa tekemään. ajattelin paistaa possunsuikaleita runsaan valkosipulin ja sipulin kanssa, lätkäistä sekaan currytahnaa ja kookosmaitoa, kiehauttaa, lisätä mahdollisesti suolaa, juustokuminaa, maustepippuria, kenties makeaa chilikastiketta. sitten koko sörsseli uunivuokaan suikaloidun paprikan kanssa. 200 astetta ja oisko tunnin-kaksi kannen alla. lisäkkeeksi riisiä. mitään virallista reseptiä mulla ei tuohon ole. löysin vain kaupanhyllyltä viimeks tuota currytahnaa, niin tuli tällainen makujen yhdistelmä mieleen. saa nähdä mitä tosta tulee. ruoanlaittoni onkin aina kuin laskuvarjohyppy. aina yhtä jännittävää että onnistuuko, koska yksikään kerta ei ole samanlainen. aina teen jotakin himpun verran eri tavalla. välillä varjo ei aukea ja lopputuloksena on täysi katastrofi, mutta onneksi useimmiten uskallus kannattaa :o)

loppuillan aikana kudon tuon kaulurin loppuun, jonka eilen aloitin. olen jo kutonut samasta langasta pipon ja rannekkaat ja pitihän niiden seuraks vielä kauluri saada. viime yönä kudoinkin viiteen asti aamulla. aina ei vain malta mennä nukkumaan. no oisin mä muuten mennyt ihmisten aikaan sänkyyn, mutta kun silmukka putosi puikolta ja tuo on tuollaista lankaa, että on hankala purkaa. meinas hermot mennä tuon kanssa. en ole tuohon vieläkään tyytyväinen, toiselta olkapäältä löysempi ja toiselta tiukempi. mä en mikään mestarikutoja ole :o)

mutta ei kait siinä. nyt lähden sitä evästä laittaan, että ukko saa ruoanmurenta, kun tulee raksalta :o)

heissulivei! :o)